A rágógumi kamera beépített akkumulátorral rendelkezik, a töltés számítógépről történik USB kábelen keresztül. Mozgásérzékelős kamerával ellátott, amit webkameraként is használhatunk. A rágógumi rejtett mini kamera első ránézésre teljesen hasonlít egy csomag rágógumira, így nem feltűnő. Ami megkülönbözteti egy hagyományos csomag rágógumitól, az az, hogy az alján található a lencse és a mikrofonnak az érzékelője.1280 x 960 pixeles videó felbontás, 30 kép / mp, Maximum 8 GB Micro SD kártya támogatás, Videó formátum AVI, 50°-os a látószöge a lencsének. A számítógép automatikusan felismeri és webkameraként is tudjuk használni.

Rágógumi kamera paraméterei:

Mozgásérzékelős mód
1280 x 960 pixeles videó felbontás
30 kép / mp
Maximum 8 GB microSD kártya támogatás
Beépített Li-ion 300 mAh akkumulátor.
Videó formátum: AVI.
Becsült felvételi idő:90 perc.
50°-os a látószöge a lencsének
USB adatkábel
Méret: 7.2cm x 2cm x 1cm (H x SZ x Átmérő)

(Az elkészített felvételeket csak akkor hozzuk nyilvánosságra (internet, elektronikus és nyomtatott sajtó stb.) ha bebizonyosodott, hogy ezzel semmilyen hatályos jogszabályt, törvényt sem sértünk meg.)

A bejegyzés trackback címe:

https://minikamera.blog.hu/api/trackback/id/tr247389088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása