Akkor ajánlom a micro kamerát. A Micro kamerák tipikusan olyan helyzetekben hiányoznak amikor a méret számít. Egy testen viselt micro kamera, amit bármikor alkalmazhatunk egy kis megfigyelésre. A micro  kamerák legtöbbje biztonsági kamera rendszer. Könnyen rejthetők, kivételes képminőséget készítenek. Megfigyelési szakemberek ezeket a micro kamerákat szeretik mindenféle munkához. Kapható többféle testen viselhető elemként, mint pl. a napszemüvegek, nyakkendők, kalapok, kulcstartók, stb. kiváló jó minőségű, nagy látószöggel.

(Az elkészített felvételeket csak akkor hozzuk nyilvánosságra (internet, elektronikus és nyomtatott sajtó stb.) ha bebizonyosodott, hogy ezzel semmilyen hatályos jogszabályt, törvényt sem sértünk meg.)

A bejegyzés trackback címe:

https://minikamera.blog.hu/api/trackback/id/tr886947657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása